Παρακάτω εμφανίζονται διάφορες επιλογές κειμένων για τα προσκλητήρια. Μπορείτε να τις επιλέξετε κατά την παραγγελία ενός προσκλητηρίου, στην αντίστοιχη ενότητα.

Τυποποιημένα κείμενα βάπτισης

 1. Είμαι όμορφος πολύ, ψάχνω νύφη ζωηρή, γυμνό στην κολυμπήθρα σαν με δει, να μ’ ερωτευτεί!!! Την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 2. Λοιπόν παιδιά βαπτίζομαι, ελάτε για να δείτε, πως πλατσουρίζω στο νερό και τι φωνή θα βάλω αν με ζορίσει ο παπάς… γένια και μαλλιά θα του τα βγάλω και αφού τη μάχη δώσουμε και όνομα θα πάρω, κουστούμι μου φορέσουνε σταυρό και καπελάκι επίσημα θα βγω μπροστά να σας ευχαριστήσω, που ήρθατε και είδατε ένα γαμπρό από τζάκι. Την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 3. Πρόσωπο ολοστρόγγυλο που μοιάζει με φεγγάρι, μαμά, μπαμπάς με δείχνουνε σε όλους με καμάρι. Σαν γοργονίτσα στο νερό βουτιά εγώ θα κάνω, χωρίς βρακί, χωρίς μαγιό, όλους θα σας τρελάνω!!!  Την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 4. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στη βάπτιση του γιου μας, που θα γίνει Την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 5. Βαφτίζουμε το γιο μας. Θα σας περιμένουμε μαζί με τη νονά την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας. Η συμμετοχή σας στο Μυστήριο και τη χαρά μας, θα είναι μεγάλη τιμή για μας.
 6. Σας προσκαλούμε στη βάπτιση του γιου μας που θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 7. Θα είναι ιδιαίτερη χαρά η παρουσία σας στη βάπτιση του υιού μας την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 8. Η παρουσία σας στη βάπτιση του γιου μας που θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.
 9. Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας στη βάφτιση του γιου μας που θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 10. Μη με βλέπετε μικρούλα, είμαι όμως εξυπνούλα, ξέρω τι όνομα θα πάρω και πολύ το αγαπάω. Δεν το λέω σε κανένα, το κρατάω μυστικό, σας καλώ στη βάπτισή μου και εκεί θα σας το πω. Σας περιμένω στη βάπτισή μου την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 11. Είμαι ένα μωράκι, που δεν έχω ονοματάκι. Έχω έξυπνα ματάκια και πολύ γλυκά χειλάκια. Όλοι μπέμπα με φωνάζουν και πολύ με νευριάζουν. Μου ‘πανε θα με βαπτίσουν όνομα θα μου χαρίσουν. Η βάπτισή μου θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 12. Είμαι μια μικρούλα, όμορφη και νοστιμούλα, μπέμπα όλοι με φωνάζουν και πολύ με νευριάζουν. Μου είπανε θα με βαπτίσουν, σαν νυφούλα θα με ντύσουν και οι νονοί που μ΄ αγαπάνε, τ΄ όνομά μου το κρατάνε και προσμένω μ΄ αγωνία, να το πουν στην εκκλησία. Την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 13. Ένα θερμό φιλάκι και χίλια ευχαριστώ, που θα με τιμήσετε στο πρώτο κοσμικό γεγονός της ζωής μου. Την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 14. Όλοι εσείς που μ΄αγαπάτε, ευκαιρία θα ζητάτε, τσιτσιδούλα να με δείτε, για να ευχαριστηθείτε. Προσοχή!!! η βουτιά δεν θα επαναληφθεί γι΄ αυτό ελάτε όλοι στα βαφτίσια μου την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 15. Ήρθε η ώρα μου κι εγώ, όνομα ν’ αποκτήσω, μη μου ζητάτε να το πω, δεν θα το μαρτυρήσω. Αν σας αρέσει το στριπ-τιζ, ιδού η ευκαιρία, θα δείτε όλη τη σκηνή χωρίς λογοκρισία. Την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 16. Μ’ ένα φιλάκι τρυφερό, όλους εσάς σας προσκαλώ, να ‘ρθετε στη χαρά μου, απ’ την καλή μου τη νονά θα ακούσετε το όνομά μου. Την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 17. Σώμα έχω καλλίγραμμο και πρόσωπο φεγγάρι, γι αυτό θα πάω στην εκκλησιά γεμάτη με καμάρι. Σαν μια γοργόνα στο νερό, εγώ βουτιά θα κάνω, χωρίς σουτιέν χωρίς μαγιό, όλους θα σας τρελάνω. Σας περιμένω την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 18. Φίλοι μου και συγγενείς μου, όλους σας παρακαλώ, να’ ρθετε για να με δείτε βουτηγμένη στο νερό. Θα μου δώσει η νονά μου, ένα όνομα γλυκό, μου το χάρισε η γιαγιά μου που πολύ την αγαπώ. Την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 19. Με φωνάζουνε μπεμπέκα, οι γονείς μου κι άλλοι δέκα. Μα εγώ τους λέω φτάνει γιατί το ‘χουν παρακάνει. Η Ευαγγελία η νονά μου, θα σας πει το όνομά μου που ΄ναι όνομα γλυκό, όμορφο και λατρευτό. Η βάφτισή μου θα γίνει την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 20. Σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας, την βάπτιση της μικρής μας Ευγενίας. Σας περιμένουμε την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 21. Είμαι κορίτσι νόστιμο, με δυο γλυκά ματάκια, στο δρόμο με πειράζουνε, όλα τ’ αγοράκια. Θέλουν να πάμε για καφέ, να βγούμε να τα πούμε, δεν ξέρουν όμως τ’ όνομα, να μου τηλεφωνούνε.  Γι’ αυτό και εγώ σας καλώ όλους την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 22. Είμαι γλυκούλα & ζωηρή, με όμορφα ματάκια, όπου σταθώ & όπου βρεθώ τρελαίνω τα αγοράκια. Πήρα λοιπόν απόφαση να λέω τ’ όνομά μου, που θα σας πει με χαρά η νονά μου. Σας περιμένω στη βάπτισή μου την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 23. Μέρα χαράς, μέρα γιορτής ήταν η γέννησή μου κι άλλη χαρά μα και γιορτή θα’ ναι η βάπτισή μου. Φίλους, γνωστούς και συγγενείς, όλους σας περιμένω… την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 24. Δεν μου φτάνουν οι μπελάδες που τραβάω σαν νινί, ήρθε η ώρα η νονά μου τ’ όνομά μου να μου πει. Λάδια, μύρα στο κεφάλι, δεν μου φτάνουν όλα αυτά, θα μου κόψουν με το ζόρι και μια τούφα απ’ τα μαλλιά. Ραντεβού την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 25. Μια μέρα ξεχωριστή θα’ ναι για μένα η Κυριακή 26 Ιουλίου. Πριν όμως σας πω, πού και τι… θέλω να πω ευχαριστώ στο Θεό που μου έδωσε ζωή, στους γονείς μου, που μου δίνουν αγάπη, στο νονό μου που θα μου δώσει όνομα. Η βάπτισή μου θα γίνει στις 8.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 26. Είμαι άνδρας και το κέφι μου θα κάνω, και θα ρίξω κι ένα μπάνιο παραπάνω. Ακόμα κι αν μου τάζουνε μέλι από την κηρήθρα, εγώ θα κλάψω σίγουρα μες την κολυμπήθρα. Όπως εσείς γνωρίζετε και όπως όλοι λένε, να ξέρετε κυρίες μου ότι και οι άνδρες κλαίνε. Βαπτίζομαι την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 27. Είμαι ένα αγοράκι, όμορφο και καστανό, αποφάσισα λιγάκι να βουτήξω στο νερό. Θα μου δώσει ο νονός μου, ένα όνομα γλυκό, μου το χάρισε ο παππούς μου που πολύ τον αγαπώ. Σας περιμένω την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 28. Έλεγα πως τη γλίτωσα, μα άσχημα τα νέα! Βάπτιση μου ετοιμάζουνε με μπόλικη παρέα. Μου’ παν δεν είναι τίποτα, ωραία θα περάσω, ρώτησα όμως κι έμαθα και λέω να το σκάσω. Καλά καλά στα ψάλλουνε, σε γδύνουν, σε λαδώνουν και στο νερό σε βάζουνε και το μαλλί σου κόβουν. Δεν ξέρω εσείς αν θα‘ρθετε, εγώ θα έχω φύγει, αυτή την Κυριακή σαλπάρω για ταξίδι …. Εσείς ελάτε την Κυριακή και ώρα 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.
 29. Είμαστε δυο διδυμάκια, δυο μικρά αστεράκια, της μανούλας της γλυκιάς, τα μικρά της ζουζουνάκια. Πρόσκληση σας κάνουμε, στην εκκλησιά να ‘ρθείτε.  Μην το πολυσκεφτόσαστε, γιατί θ’ ανταμειφθείτε. Την Παρασκευή 26 Ιουλίου, ώρα 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας. Θα δείτε τη βουτιά μας και θα ‘ρθείτε όλοι κοντά μας.
 30. Δυο Δυο, στην μπανιέρα Δυο Δυο… το σουξεδάκι σε νέα εκτέλεση την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας. Σούπερ θέαμα!! Μοναδικές στιγμές!! Ελάτε να τα’ απολαύσετε!!
 31. Βαπτιζόμαστε τα δυο μας την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας και σας θέλουμε κοντά μας.
 32. Ο μπαμπάς και η μαμά, μας έχουν δύο…και θα βαφτιστούμε μεσ’ το κρύο, τι κι αν έχει μπόρα ή αγιάζι;;; εμάς καθόλου δε μας νοιάζει!! Τα ονόματά μας είναι ωραία! θα τ’ ακούσετε παρέα!! Την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, Ν. Ιωνίας.

Τυποποιημένα κείμενα γάμου

 1. Σας προσκαλούμε στο γάμο μας που θα γίνει το Σάββατο 16 Μαΐου 2008 και ώρα 8:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Γλυφάδας.
 2. Χρόνια τώρα ψάχναμε την τύχη μας να βρούμε και τώρα που την βρήκαμε λέμε να παντρευτούμε. Αν θέλετε να μάθετε πώς είναι η ευτυχία μες στου Θησείου τα στενά είναι η εκκλησία. Στην Αγία Μαρίνα να ’ρθετε 27 Γενάρη στις 6 το απόγευμα να δείτε το ζευγάρι. Με ρύζι και μ’ ευχές κοντά τους να βρεθείτε για την καινούρια τους ζωή όλοι να ευχηθείτε.
 3. Το αποφασίσαμε τελικά… Παντρευόμαστε!!! Σας προσκαλούμε λοιπόν στο γάμο μας που θα γίνει το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 7:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου Α. Γλυφάδας. Θα είμαστε και εμείς εκεί…
 4. Με την ελπίδα αγκυροβολημένη στον ουρανό, την πίστη στην Εκκλησία και την αγάπη όνειρό μας, ξεκινάμε το μυστήριο της κοινής μας ζωής και σας προσκαλούμε να συγχαρείτε και να συμπορευτείτε το Σάββατο 17 Ιουλίου 1999 και ώρα 8:00μ.μ. στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής.
 5. Σας προσκαλούμε στο γάμο μας το Σάββατο 1η Ιουλίου 2014 και ώρα 8 μ.μ. στη εκκλησία Αγίας Μαρίνας Θησείου. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
 6. Θα μας δώσει μεγάλη χαρά η παρουσία σας στο γάμο μας που θα γίνει το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Κων/νου Γλυφάδας.
 7. Η παρουσία σας στο ξεκίνημα της καινούρια μας ζωής θα μας δώσει μεγάλη χαρά. Το μυστήριο του γάμου μας θα γίνει το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 6 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, Πεδίον Άρεως.
 8. Στην πιο Ιερή στιγμή της ένωσης δύο ανθρώπων είναι σημαντική η παρουσία προσώπων αγαπημένων. Θα είναι τιμή για μας να παρευρεθείτε στην τέλεση του μυστηρίου του γάμου μας, το Σάββατο 15 Αυγούστου 2015 στις 6:30 μ.μ. στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου.
 9. « Μαζί θα φύγουμε σ’ άλλα μήκη, σ’ άλλα πλάτη σε παραλλήλους που δεν γνωρίσανε ποτέ το δάκρυ, με μια πυξίδα οι δυο καρδίες μας θα ταξιδεύουν, σ’ άλλους ορίζοντες που δεν γνωρίζουμε, που δεν μας ξέρουν. Στο σαλπάρισμα, στο πρώτο μας ταξίδι θα θέλαμε να σας έχουμε δίπλα μας. Αναχωρούμε την Κυριακή 28 Ιουλίου 2007 από την Μητρόπολη Μυτιλήνης στις 8 μ.μ. Η παρουσία σας και οι ευχές σας θα μας είναι πολύτιμες.
 10. Στις 8 το βράδυ της 7ης Σεπτεμβρίου 2007 και ημέρα Σάββατο θα ζητήσουμε από το Θεό να ευλογήσει το γάμο μας και τη νέα κοινή ζωή μας. Μια τέτοια μέρα θέλουμε να τη ζήσουμε με τους δικούς μας και μ’ εσάς τους φίλους μας. Δώστε μας λοιπόν τη χαρά και την τιμή της παρουσίας σας. Με ιδιαίτερη χαρά οι γονείς μας κι εμείς σας προσκαλούμε στο γάμο μας το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2007 και ώρα 6:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Π. Ψυχικού.
 11. Αν η ευτυχία ήταν μέρα, θα ήταν… Σάββατο! Αν η αγάπη ήταν αριθμός, θα ήταν… 7! Αν το όνειρο ήταν μήνας, θα ήταν… Ιούλιος! Αν ο έρωτας είχε ρολόι, θα χτυπούσε στις 8:00 μ.μ. Αν ο γάμος μας ήταν ταξίδι, θα ήταν το ομορφότερο της ζωής μας!!! Σας περιμένουμε στον Ι. Ναό Αγίας Φωτεινής.
 12. Η παρουσία σας, μια ευχή κι ένα σας χαμόγελο, θα ομορφύνουν το γάμο μας που θα γίνει το Σάββατο 18 Αυγούστου & ώρα 9:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Τρίπολης.
 13. Όσες φορές της ζήτησα να γίνουμε ζευγάρι, αδιάφορα μου σφύριζε κοιτώντας το φεγγάρι. Για πέστε που ακούστηκε άντρας να θέλει γάμο και η γυναίκα να του λέει: “Όχι δεν τον κάνω…” και εκεί που είχα απελπιστεί και μαύρα τα ‘χα βάψει μου είπε επιτέλους: “Ναι” και γνώμη πριν αλλάξει, κλείσαμε νυφικό, κουμπάρους κι εκκλησία και αρχές καλοκαιριού την ημερομηνία. Χαρά μας θα είναι και μεγάλη μας τιμή κοντά μας να σας έχουμε στην όμορφη στιγμή. Στις 6 Ιουλίου και στις 8 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης θα βάλουμε στεφάνι!
 14. Η αίτηση χάριτος απορρίφθηκε παμψηφεί… Κατόπιν τούτου η εκτέλεση θα πραγματοποιηθεί δημόσια στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα. Πολύ θα θέλαμε να παραστείτε και ‘σεις στην ευτυχή εκτέλεση που μόνοι μας αποφασίσαμε.
 15. Η Μοίρα μας ένωσε, η Αγάπη μας παντρεύει, διαλέξαμε λοιπόν σαν την ωραιότερη μέρα της ζωής μας το Σάββατο 19 Αυγούστου και ώρα 4 το απόγευμα για το ξεκίνημα της καινούργιας μας ζωής και σας προσκαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας την ευτυχία μας, στον Ναό της Αγίας Τριάδος στα Μέγαρα.
 16. …Κοινή μας απόφαση να μοιραστούμε τα όνειρα, τις ελπίδες, την ομορφιά της κάθε στιγμής για πάντα μαζί. …Δεχθείτε το κάλεσμα μας και ελάτε στο χαρούμενο ξεκίνημα μας. Καλωσορίστε την πρεμιέρα της καινούργιας μας ζωής με την παρουσία σας το Σάββατο 18 Απριλίου και ώρα 7:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Δράμας.
 17. Με παίδεψε, τον παίδεψα μπορεί και δέκα χρόνια και τώρα θυμηθήκαμε πως θέλουμε κι εγγόνια. Το γάμο μας θα κάνουμε θα βάλουμε και βέρες μπροστά σε φίλους, συγγενείς, κουμπάρους, συμπεθέρες. Σας θέλουμε κοντά μας την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 5:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
 18. Την ώρα που δειλά, ο ήλιος θ’ αρχίσει να δύει και ο ουρανός θα φωτίζεται από το μενεξεδένιο δειλινό, μια βαθιά αγάπη θα επικυρώνεται ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ο γάμος μας θα γίνει το Σάββατο 6 Ιουλίου και ώρα 8:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου.
 19. Ο γάμος μας είναι υπόθεση μιας ώρας και μιας ζωής. Για μια ώρα σας θέλουμε κοντά μας, για μια ζωή να μας συντροφεύουν οι ευχές σας. Σας προσκαλούμε στο γάμο μας που θα γίνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 5:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγίου Βασιλείου.
 20. Πριν από καιρό δώσαμε μεταξύ μας υπόσχεση για αγάπη, πίστη, σεβασμό και μια σωστή οικογένεια. Την ίδια υπόσχεση θα δώσουμε και μπροστά στον Θεό την Κυριακή 20 Ιουλίου και ώρα 7:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στη Θεσσαλονίκη. Η παρουσία σας και οι ευχές σας θα μας γεμίσουν χαρά στο ωραιότερο ραντεβού της ζωής μας.
 21. Αφού ξεπεράσαμε τα όποια προβλήματα μιας συμβίωσης, ανακαλύψαμε ότι μας αρέσει να ζούμε μαζί! Έτσι αποφασίσαμε να το μονιμοποιήσουμε και σκοπεύουμε να παντρευτούμε το Σάββατο 18 Απριλίου και ώρα 7:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στο Πόρτο Ράφτη. Θα χαρούμε πολύ, αν λάβετε μέρος σε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας και σας περιμένουμε!
 22. Ένας άνθρωπος μόνος δεν είναι τίποτε. Δύο ερωτευμένοι άνθρωποι μαζί είναι ο κόσμος όλος! Δεν μας το επιβάλει κανείς αλλά εμείς απλά θέλουμε να παντρευτούμε την Κυριακή 9 Μαρτίου και ώρα 6:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Οιχαλία.
 23. Γιατί διαλέγουμε, από τους χιλιάδες ανθρώπους που συναντούμε καθημερινά, έναν συγκεκριμένο για να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας; Μήπως φταίει η αγάπη; Αυτό πιστεύουμε εμείς και γι’ αυτό αποφασίσαμε να παντρευτούμε το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 5:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής.
 24. Γνωριστήκαμε τυχαία, ενώσαμε τα χέρια μας και περπατήσαμε μαζί μέχρι σήμερα. Στις 9 Απριλίου & ώρα 9:00 μ.μ στον Ι. Ν. Αγίου Βασιλείου αποφασίσαμε να ενώσουμε και τη ζωή μας. Η παρουσία σας & οι ευχές σας θα μας δώσουν δύναμη και χαρά στο νέο μας ξεκίνημα. Σας περιμένουμε!
 25. Δυο ματιές ανταμώσανε στα σκοτεινά, τις καρδιές μας προδώσαν τόσο φανερά… Το αποτέλεσμα ελάτε να το ζήσουμε μαζί το Σάββατο 13 Μαΐου & ώρα 6:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Αν δεν το καταλάβατε… Παντρευόμαστε!!!
 26. Κανείς, την ώρα της χαράς, δεν θέλει να’ ναι μόνος. Γι’ αυτό κι εμείς στον γάμο μας θέλουμε να’ ναι κόσμος!!! Παντρευόμαστε την Κυριακή 28 Ιουλίου και ώρα 6:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
 27. Ένα χαμόγελο και μια ευχή από τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι αυτό που θέλουμε γι’ αυτή την όμορφη στιγμή της ζωής μας. Σας προσκαλούμε στο γάμο μας που θα γίνει την Κυριακή 6 Μαρτίου και ώρα 9:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
 28. Ο γάμος μας αποφασίσαμε να γίνει όμορφα και απλά το Σάββατο 1 Ιουλίου και ώρα 7:00 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά. Και επειδή τη ζεστή ατμόσφαιρα τη φτιάχνουν οι φίλοι και τα αγαπημένα πρόσωπα σας καλούμε να έρθετε!
 29. Να βρίσκεις χαρά μέσα από τη χαρά του άλλου, αυτό είναι το μυστικό της ευτυχίας. Εμείς το ανακαλύψαμε κι αποφασίσαμε να μοιραστούμε το υπόλοιπο της ζωής μας και να χαιρόμαστε ο ένας με τη χαρά του άλλου. Θα παντρευτούμε το Σάββατο 29 Ιουλίου και ώρα 7:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και θα χαιρόμασταν πολύ, αν παρευρεθείτε στις χαρές μας.
 30. “Η αγάπη πάντα στέγει, πάντα πιστεύει, πάντα ελπίζει, πάντα υπομένει. Η αγάπη ουδέποτε εκπίπτει”. (Α. Κορινθ. Κ7,8) Την αγάπη αυτή που υπάρχει ανάμεσα μας θα ευλογήσει ο Χριστός με το μυστήριο του γάμου μας που θα γίνει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:30 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά, Λαμία.

Τυποποιημένα κείμενα γαμοβάπτισης

 1. Σας προσκαλούμε στο γάμο της μαμάς μου ….. και του μπαμπά μου ….. που θα γίνει στον Ιερό Ναό …., τη…..και ώρα …. Ο νονός μου ….., θα σας πει το όνομά μου αμέσως μετά. Σας περιμένω, ο Μπέμπης..
 2. Ο …… & η …… σας προσκαλούν στο γάμο τους και στην βάπτιση του γιου τους που θα γίνει το …… και ώρα …… στον Ιερό Ναό …….
 3. Το αποφασίσαμε, παντρευόμαστε οριστικά και αμετάκλητα!!! Γι’ αυτό θα θέλαμε να βρίσκονται μαζί μας όσοι μας αγαπάνε. Ωπ! Για σταθείτε είμαι και ‘γω εδώ, όνομα ν’ αποκτήσω, μη μου ζητάτε να το πω, δεν θα το μαρτυρήσω!!! Πασχάλης & Μαρία και ο μικρός …? .
 4. Είμαι ένα μωρό όμορφο και ζωηρό! Θέλω πολύ να βαπτιστώ και στο νερό να βρεθώ. Ελάτε όλοι να με δείτε και τη βουτιά μου να χαρείτε. Πριν από μένα όμως, προηγούνται ο γάμος των γονιών μου. Και περιμένουμε όλοι σας να’ ρθείτε. Την …… και ώρα …… στον Ιερό Ναό ……
 5. Επιτέλους ! Ήρθε η ώρα να κάνω τη βουτιά ! Αφού πρώτα … παντρέψω τους γονείς μου. Θα είναι πολύ όμορφα αν είστε όλοι εκεί, μαζί μας. Καλά θα περάσουμε, θα δείτε! Όλα αυτά θα συμβούν την….και ώρα ….στον Ιερό Ναό….
 6. Αγάπη είναι….η μαμά και ο μπαμπάς να παντρεύονται για δεύτερη φορά και να αισθάνονται το ίδιο ερωτευμένοι… Ευτυχία είναι…να έχουν εμένα δίπλα τους επίτιμη καλεσμένη και πρωταγωνίστρια αφού αμέσως μετά θα ακολουθήσει το μυστήριο της βάπτισής μου … Τιμή είναι … να σας έχουμε κοντά μας την….και ώρα …στον Ι. Ν….
 7. Στου(μήνας) …τις …(ημέρα) τους γονείς μου θα παντρέψω όμως την παράσταση σίγουρα θα την κλέψω! Κοστούμι θα φορά ο μπαμπάς και νυφικό η μαμά μου,. όταν στην κολυμπήθρα εγώ θα παίρνω τ’ όνομά μου! Σας προσκαλούμε στις χαρές και οι τρεις μας να βρεθείτε κι αν κλάψω λίγο στο νερό μη με παρεξηγείτε! Το …… και ώρα …… στον Ιερό Ναό …….
 8. Η μαμά και ο μπαμπάς γάμο ετοιμάζουν κι εμένα όνομα μου τάζουν! Ίδια μέρα στην ίδια εκκλησιά γάμος και βάφτιση στη σειρά!! Τον μπαμπά φαντάζομαι με τα λουλούδια αγκαλιά και τη μαμά μου να καταφτάνει χαρωπά! Τον παππά τον καημένο τον βλέπω καταϊδρωμένο! Να παντρεύει, να βαφτίζει και τα λόγια να μην ξεχωρίζει!! Το …… και ώρα …… στον Ιερό Ναό …….
 9. Τελειώσανε τα μέλια, τέρμα και τα γέλια, ώρα να σηκωθούμε και ν΄ ανασκουμπωθούμε. Τέρμα κι οι δικαιολογίες, δεν φτάνουν οι αργίες… φοράμε τα μυαλά μας, βάζουμε τα καλά μας κι ένα έχει σημασία… γραμμή στην εκκλησία, έναν παπά να βρούμε, να παντρευτο…βαφτιστούμε! Το …… και ώρα …… στον Ιερό Ναό …….

Κωδικοί χρωμάτων

Κωδικοί γραμματοσειρών

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.